facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Miért tegye ki magát a napnak

A nap nem csak sötétebb és dúsabb tónusúvá színezi a bőrét, hanem számos más előnye is van. Mai cikkünkben azt vizsgáljuk meg, hogy miért érdemes kitenni magad a napsugaraknak.

D-vitamin

Az első ok a D-vitamin bevitele a napozással.

A D-vitamin azon kevés vitaminok egyike, amelyet nem lehet elegendő mennyiségben csak a táplálkozásból bevinni. Néhány élelmiszerben, például a tenger gyümölcseiben vagy a tojássárgájában megtalálhatjuk, de sajnos nem olyan mennyiségben, amire a szervezet megfelelő működéséhez szükségünk van.

A D-vitamin legnagyobb forrása a nap

. Tavaszi és nyári időszakban a D-vitamin bevitel természetesen magasabb, mint a hűvös napokon. Ezért javasoljuk, hogy kezdje el pótolni ezt a vitamint. Az optimális D-vitamin-bevitel biztosításához jó minőségű étrend-kiegészítőket találhat.

Miért fontos a D-vitamin?

A D-vitaminnak számos fontos funkciója van a szervezetünkben. Elsősorban az immunitás fokozásával hozzák összefüggésbe, de számos előnye van.

  • erősíti az immunrendszert
  • javítja a hangulatot és segít a stabil mentális állapot elérésében
  • támogatja az emésztést, amely a szervezet minden funkciójával kapcsolatban áll

Lelkiállapot

Amint fentebb említettük, a D-vitamin is segít a jobb hangulatban.

Ezt biztosan észre fogod venni magadon is. Egy napsütéses reggelen természetesen boldogabbnak és energikusabbnak érzed magad. Nagyobb kedved lesz sportolni, tevékenységeket végezni és ok nélkül mosolyogni.

Ha a nap fontos Önnek, és nagy szerepet játszik abban, hogy hogyan érzi magát, javasoljuk, hogy szerezzen be infravörös panelt.

Az infravörös panelek télen helyettesíthetik a napsugarakat, és többek között több energiát adnak és feltöltenek.

Sdílet:
Kategória
Top