facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Mi a különbség a BB és a CC krém között?

Manapság a kozmetikai termékek piaca annyira kiterjedt, hogy nem könnyű eligazodni benne. Az utóbbi évek egyik legnagyobb trendje a BB és CC krémek, amelyek nemcsak a bőr ápolását ígérik, hanem annak tökéletes megjelenését is. De mi a különbség a BB és a CC krém között? És melyik a megfelelő az Ön számára? Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk ezt a két terméket, azok tulajdonságait és felhasználási módjait, hogy a döntése a lehető legegyszerűbb legyen.

Mi az a BB krém?

A BB krém, vagyis "Blemish Balm" vagy "Beauty Balm", eredetileg Németországban lett kifejlesztve bőrgyógyászok által a lézeres beavatkozások utáni páciensek számára. Fő feladata a bőr megnyugtatása és fedése a beavatkozások után volt, ami gyorsan elterjedt Ázsiában, majd az egész világon. A BB krém egy multifunkcionális termék, amely ötvözi a bőrápolást és a könnyű fedést. Fő tulajdonságai közé tartozik a hidratálás, az SPF védelem, a fedés és a bőrápolás.

A BB krémek hidratáló összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek a bőr hidratáltan tartásában egész nap. A legtöbb BB krém napvédő faktort is tartalmaz, ami nagyszerű a mindennapi használatra. A BB krémek könnyűtől közepes fedést biztosítanak, amely egységesíti a bőrtónust és elrejti az apróbb hibákat. Antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaznak, amelyek táplálják a bőrt.

A CC krém, amelynek jelentése "Color Correcting" vagy "Complexion Corrector", a BB krém fejlettebb változata. Úgy tervezték, hogy megoldja a bőrtónus specifikus problémáit, mint például a bőrpír, sötét foltok vagy fakó megjelenés. A CC krémek könnyebb állagúak, ami ideális azok számára, akik a könnyű sminket részesítik előnyben.

A CC krémek pigmenteket tartalmaznak, amelyek semlegesítik a nem kívánt bőrtónusokat, mint például a bőrpír vagy sárgás alaptónusok. Aktív összetevőket is tartalmaznak, amelyek kezelik a bőrproblémákat, mint például az öregedés vagy pattanások, és gyakran magukban foglalják az SPF védelmet. A választás a BB és CC krém között az Ön konkrét igényeitől és bőrtípusától függ.

Mi az a CC krém?

A CC krém, amelynek jelentése "Color Correcting" vagy "Complexion Corrector", a BB krém fejlettebb változata. Úgy tervezték, hogy kezelje a bőrtónus specifikus problémáit, mint például a bőrpír, sötét foltok vagy fakó megjelenés. A CC krémek főbb tulajdonságai közé tartozik a bőrtónus korrekciója, könnyebb textúra, fejlett összetevők és SPF védelem.

A CC krémek pigmenteket tartalmaznak, amelyek semlegesítik a nem kívánt bőrtónusokat, mint például a bőrpír vagy sárgás alaptónusok. A BB krémekkel szemben gyakran könnyebb állagúak, ami ideális azok számára, akik a könnyű sminket részesítik előnyben. Aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek nem csak fednek, hanem kezelik a bőrproblémákat is, mint például az öregedés vagy pattanások. A BB krémekhez hasonlóan a CC krémek is gyakran tartalmaznak UV védelemre szolgáló faktort. A választás a BB és CC krém között az Ön konkrét igényeitől és bőrtípusától függ.

Próbálja ki természetes termékeinket

Cushion BB Cream és Cushion CC Cream

Ha hallott már a cushion make-up-ról, talán kíváncsi, mi a különbség a cushion BB krém és a cushion CC krém között. A cushion termékek folyékony sminkek kompakt formában, amelyeket szivacs segítségével alkalmaznak. Ez az alkalmazási mód nagyon népszerű Ázsiában, és gyorsan hódít teret Nyugaton is.

A cushion BB krém egy BB krém cushion formában, amely ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a hagyományos BB krém, de praktikusabb és hordozhatóbb csomagolásban. Nagyszerű a gyors igazításokhoz napközben, és könnyűtől közepes fedést kínál hidratálással és SPF védelemmel.

A cushion CC krém a CC krém cushion változata. Kínálja a CC krém előnyeit, mint például a bőrtónus korrekcióját, könnyű és hordozható formában. Ideális azok számára, akik szeretnék egységesíteni a bőrtónust és semlegesíteni a bőrpírt vagy egyéb hibákat útközben.

Próbálja ki természetes termékeinket

Legjobb BB krém és Legjobb CC krém

A legjobb BB krém és CC krém kiválasztása az Ön konkrét igényeitől és bőrtípusától függ. Számos termék van, amely kiemelkedik tulajdonságaival, és elnyerte felhasználók tetszését világszerte. Íme néhány a legnépszerűbb és leginkább ajánlott BB és CC krémek közül.

Legjobb BB krémek

Missha M Perfect Cover BB Cream: Ez a koreai BB krém ismert a magas fedéséről és nagyszerű hidratálásáról. SPF 42-t tartalmaz, ami kiváló védelmet nyújt a napfény ellen. Népszerű a bőrtónus egységesítése és a hibák elfedése miatt, ami ideálissá teszi a mindennapi használatra.

Próbálja ki természetes termékeinket

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream: Számos drogériában elérhető, ez a BB krém könnyű fedést és hidratáló összetevőket kínál megfizethető áron. Ideális azok számára, akik hatékony és költséghatékony megoldást keresnek a mindennapi bőrápolásra.

La Roche-Posay Effaclar BB Blur: Ideális zsíros és pattanásos bőrre, ez a BB krém mattít és elfedi a hibákat, miközben ápolja a bőrt. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek szabályozni a faggyútermelést és sima, fénymentes bőrt hagynak maguk után.

Legjobb CC krémek

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream: Ez a CC krém népszerű a teljes fedése és anti-aging összetevői miatt. SPF 50+-t tartalmaz, ami magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. Ideális az érettebb bőr számára, mivel nemcsak fed, hanem aktívan küzd az öregedés jelei ellen.

Erborian CC Cream: A koreai Erborian márka könnyű CC krémet kínál, amely tökéletesen egységesíti a bőrtónust és egészséges megjelenést ad. Ideális mindennapi használatra és minden bőrtípusra, amely könnyű fedést és hidratálást igényel.

Chanel CC Cream: Egy luxus változata a CC krémnek, amely a bőrápolás és a smink tökéletes kombinációját kínálja magas SPF 50-nel. Ez a krém nagyszerű választás azok számára, akik luxus ápolást és védelmet keresnek bőrük számára.

A megfelelő BB vagy CC krém kiválasztása jelentősen befolyásolhatja bőrének megjelenését és egészségét. Próbáljon ki különböző termékeket, és találja meg, melyik felel meg legjobban igényeinek.

CC krém érett bőrre

Az érett bőrnek specifikus igényei vannak, ezért fontos olyan CC krémet választani, amely többet nyújt, mint egyszerűen a bőrtónus korrekciója. Az ideális CC krém érett bőrre anti-aging összetevőket kell, hogy tartalmazzon, amelyek küzdenek a ráncok ellen és javítják a bőr rugalmasságát.

Az IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream nagyszerű választás érett bőrre anti-aging összetevői miatt, mint például a hidrolizált kollagén, peptidek és hialuronsav. Ez a CC krém nemcsak fed, hanem aktívan küzd az öregedés jelei ellen.

A Chanel CC Cream egy másik luxus változat az érett bőrre. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek feszesítik és simítják a bőrt, miközben magas UV védelemre is számíthatunk. Ez a krém ideális azok számára, akik luxus ápolást keresnek maximális védelemmel és anti-aging hatással.

Melyik krémet válassza?

Tehát, mi a különbség a BB és a CC krém között? A BB krémek ideálisak azok számára, akik multifunkcionális terméket keresnek könnyű fedéssel, hidratálással és SPF védelemmel. Nagyszerűek a fiatalabb bőr számára, vagy azoknak, akik gyors és egyszerű megoldást keresnek.

Másrészt, a CC krémek inkább azoknak valók, akiknek specifikus problémáik vannak a bőrtónussal, mint például a bőrpír vagy sötét foltok. Könnyebb textúrájuknak és korrekciós pigmentjeiknek köszönhetően ideálisak azok számára, akik könnyebb sminket részesítenek előnyben, vagy érett bőrük van.

Végül, a választás a BB és CC krém között az Ön egyéni igényeitől és preferenciáitól függ. Lehet, hogy arra kíváncsi: "Használhatom mindkét terméket egyszerre?" A válasz igen! A BB és CC krém kombinálása tökéletes egyensúlyt biztosíthat a bőrápolás és a fedés között. Csak válassza ki a megfelelő termékeket, amelyek leginkább megfelelnek az Ön igényeinek.

A különbség a BB és CC krém között jelentős, de mindkét terméknek van helye a kozmetikai rutinjában. A BB krémek hidratálást, könnyű fedést és SPF védelmet kínálnak, míg a CC krémek bőrtónus korrekciót és könnyebb textúrát biztosítanak. Próbáljon ki különböző termékeket, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbbet. Akár a cushion BB krémet választja, akár az érett bőrre szánt CC krémet, bőre hálás lesz az ápolásért és a gyönyörű megjelenésért.

Sdílet:
Kategória
Top