facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Arany (CI 77480)

Harm score: 1 (Természetes anyagok)


A színes kozmetikai pigmentek világában CI 77480 néven ismert arany a Linnaeus alternatív nevet kapta Carl Linnaeus svéd botanikus, orvos és természettudós tiszteletére, aki hozzájárult a fajok megnevezésére használt bináris nómenklatúra rendszeréhez. Ez a kivételes tulajdonságokkal rendelkező nemesfém napjainkban nemcsak magas árértékkel bír, hanem széleskörűen alkalmazható különböző ágazatokban, többek között a kozmetikai iparban is.

Az arany egyik leggyakrabban használt területe a kozmetikai ipar. Ezt a nemesfémet különböző típusú termékekben használják, többek között hidratáló krémekben, arcszérumokban, rúzsokban és testolajokban. Egyes termékekben még valódi levélaranyat is találhatunk. Az arany azért vált ilyen népszerű összetevőjévé a szépségápolási termékekben, mert jótékony hatással van a bőrre. Az arany bizonyítottan növeli a bőr rugalmasságát, elősegíti a bőr regenerálódását és öregedésgátlóként hat. Ráadásul fényvisszaverő képességének köszönhetően vizuálisan csökkentheti a finom ráncok és pórusok láthatóságát. Az arany így fiatalos és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Képességei azonban nem csak a bőrápolásnál állnak meg. Az arany gyakran összetevője a testolajoknak is, ahol finom ragyogást kölcsönöz a bőrnek, vagy a samponoknak, amelyek volument és fényt adnak a hajnak.

Az arany azonban nemcsak a kozmetikumokban, hanem az élelmiszeriparban is megtalálható. Igaz ugyan, hogy nincs íze vagy szaga, de az élelmiszereknek fényűző megjelenést kölcsönöz. Ezért gyakran használják élelmiszer-adalékanyagként, különösen az édesiparban a sütemények, édességek és hagyományos karácsonyi sütemények díszítésére. A CI 77480 arany tehát egy igazán sokoldalúan felhasználható alapanyag, amely nemcsak a termékeknek ad fényűző megjelenést, hanem felhasználóiknak is kellemes érzést biztosít.

Az Arany (CI 77480) a következő termékekben található meg

Argan olaj BIO (50 ml) - hidegen sajtolt
Argan olaj BIO (50 ml) - hidegen sajtolt
A termék részletei
Kategória
Top